Samsung Galaxy Note 5 și primele prețuri din România; phablet-ul este disponibil prin QuickMobile

2.871 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 și primele prețuri din România; phablet-ul este disponibil prin QuickMobile</b>Pe l&acirc;ngă renunțarea la slotul microSD și la o baterie detașabilă, cei de la Samsung au mai pus &icirc;ntr-un fel sare pe rană &icirc;n ceea ce privește publicul european. Mai exact, noul lor model Galaxy Note 5 nu va fi disponibil &icirc;n...

Pe lângă renunțarea la slotul microSD și la o baterie detașabilă, cei de la Samsung au mai pus într-un fel sare pe rană în ceea ce privește publicul european. Mai exact, noul lor model Galaxy Note 5 nu va fi disponibil în Europa din acest an, ci undeva la începutul lui 2016, fără o dată exactă.

Totuși, prin intermediul unor retaileri ca și QuickMobile, beneficiem de cele mai noi produse și pe plan local. Astfel, începând de astăzi, doritorii pot plasa o comandă pentru phablet-ul Galaxy Note 5, model ce este disponibil doar în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare (pe negru sau auriu).

După cum bine știți, acest smartphone vine cu display QHD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM, un chip Exynos 7420 și un stylus de nouă generație ce aduce o metodă puțin diferită de eliberare a sa din locașul dedicat. De asemenea, și design-ul actualizat reprezintă unul dintre noutățile de pe acest terminal.

Samsung Galaxy Note 5 și primele prețuri din România; phablet-ul este disponibil prin QuickMobile

Aflați că prețul afișat de QuickMobile este de 3.899 lei pentru această variantă de 32 GB, preț ce este cu doar 200 lei mai mare față de cel al lui Galaxy S6 Edge+. Din câte se pare, terminalul este deja disponibil într-un stoc limitat în depozitele retailerului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×