La ce oră începe Black Friday 2017 la eMAG?

5.119 ori
<b>La ce oră începe Black Friday 2017 la eMAG?</b>De-abia ce am aflat câteva dintre ofertele pregătite de către eMAG pentru ziua de mâine și deja ne gândim care vor fi produsele vedetă ale acestei campanii. Ne gândim și la ora de start a campaniei, iar pentru asta vă prezentăm un articol

Acum că am aflat câteva dintre marile reduceri pe care eMAG ni le pregătește pentru mâine dimineață, este vremea să ne întrebăm și la ce oră va fi dat startul în acest an. Este o întrebare al cărui răspuns îl căutați și voi cu siguranță și pentru a vă ajuta venim cu articolul de față. Luăm ca etalon orele la care campaniile au început anii trecuți și astfel putem bănuim cam care va fi intervalul în care se dă startul!

Datele pe care le vedeți în lista de mai jos sunt preluate din sesiunile noastre de live blogging cu ocazia Black Friday din ani trecuți și ar trebui să vă faceți astfel o idee cu privire la startul reducerilor. Iată la ce ore a început campania de Black Friday în anii precedenți pe eMAG.ro:

  • 2013 - ora de începere 6:56
  • 2014 - ora de începere 6:52
  • 2015 - ora de începere 8:34
  • 2016 - ora de începere 6:49
  • 2017 - ora de începere 6:50

Cel mai probabil eMAG va deschide site-ul undeva în intervalul 6:45 - 7:00 dimineața, moment în care românii vor năvăli cu miile pentru a prinde reducerile la Galaxy S7 (1.499 lei), Xbox One S (599 lei), sau la televizorul NEI 80 cm (399 lei). Ne puteți lăsa în secțiunea de comentarii de mai jos ora la care bănuiți că va începe avalanșa de reduceri, iar până atunci ne puteți ține de urât în sesiunea noastră de live blogging de la noapte.

HR Black Friday 2017

ACCESEAZĂ DE AICI OFERTA eMAG!

HR Black Friday 2017

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×