Samsung Galaxy Note 8 se afișează în GeekBench cu scoruri apropiate de ale lui Galaxy S8

2.501 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 se afișează în GeekBench cu scoruri apropiate de ale lui Galaxy S8</b>Peste doar 11 zile Samsung Galaxy Note 8 va deveni oficial, un phablet cu preț de peste 1000 euro ce ne va aduce în premieră pentru Samsung o cameră duală în partea din spate. Hardware-ul va fi cu siguranță unul de top și astăzi descoperim că

Încă 11 zile de așteptare până la anunțul lui Samsung Galaxy Note 8, smartphone-ul echipat cu o cameră duală și cu un ditamai ecranul de 6.3 inch. Până atunci mai asistăm la câteva leak-uri sau apariția de benchmark-uri cum se întâmplă chiar astăzi. Noul terminal sud-coreean tocmai ce s-a afișat în cadrul GeekBench și vedem astfel ce punctaj obține în raport cu flagship-ul din primăvară, adică S8.

Benchmark Note 8

După cum se poate remarca, telefonul vine aici în versiunea SM-N950F cu procesor octa-core de 1.69 GHz, cu 6 GB de RAM și cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. În cadrul testului single-core se obțin 1984 puncte aici, în vreme ce la testul multi-core avem menționate 6116 puncte. Comparativ, în testele noastre realizate lui S8 s-au obținut 1987 puncte în single-core, respectiv 6679 puncte la multi-core.

Posibil ca varianta testată aici să ruleze un software nefinalizat și de aici și rezultatele ceva mai slabe în zona multi-core. Ar trebui să vedem două versiuni lansate comercial, una cu procesor Snapdragon 835 și o alta cu chipset Exynos 8895 care va ajunge și la noi pe plan european. Vă amintim că lansarea este programată pentru data de 23 august!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×