Samsung Galaxy Note 8 se afișează în GeekBench cu scoruri apropiate de ale lui Galaxy S8

2.474 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 se afișează în GeekBench cu scoruri apropiate de ale lui Galaxy S8</b>Peste doar 11 zile Samsung Galaxy Note 8 va deveni oficial, un phablet cu preț de peste 1000 euro ce ne va aduce în premieră pentru Samsung o cameră duală în partea din spate. Hardware-ul va fi cu siguranță unul de top și astăzi descoperim că

Încă 11 zile de așteptare până la anunțul lui Samsung Galaxy Note 8, smartphone-ul echipat cu o cameră duală și cu un ditamai ecranul de 6.3 inch. Până atunci mai asistăm la câteva leak-uri sau apariția de benchmark-uri cum se întâmplă chiar astăzi. Noul terminal sud-coreean tocmai ce s-a afișat în cadrul GeekBench și vedem astfel ce punctaj obține în raport cu flagship-ul din primăvară, adică S8.

Benchmark Note 8

După cum se poate remarca, telefonul vine aici în versiunea SM-N950F cu procesor octa-core de 1.69 GHz, cu 6 GB de RAM și cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. În cadrul testului single-core se obțin 1984 puncte aici, în vreme ce la testul multi-core avem menționate 6116 puncte. Comparativ, în testele noastre realizate lui S8 s-au obținut 1987 puncte în single-core, respectiv 6679 puncte la multi-core.

Posibil ca varianta testată aici să ruleze un software nefinalizat și de aici și rezultatele ceva mai slabe în zona multi-core. Ar trebui să vedem două versiuni lansate comercial, una cu procesor Snapdragon 835 și o alta cu chipset Exynos 8895 care va ajunge și la noi pe plan european. Vă amintim că lansarea este programată pentru data de 23 august!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×