Samsung Galaxy Note 9 chiar va sosi mai devreme; Sud-coreenii ar fi accelerat pregătirile pentru debut

1.722 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 chiar va sosi mai devreme; Sud-coreenii ar fi accelerat pregătirile pentru debut</b>În aceste zile smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 este pe buzele tuturor, phablet care inițial era așteptat să debuteze pe final de vară. Acum se pare că debutul a fost mutat și mai devreme, asta pentru că duo-ul S9 și S9+ nu este tocmai un

Samsung Galaxy Note 9 e pe buzele tuturor în aceste zile, după multiple scăpări ale terminalului şi se pare că teoria despre sosirea sa prematură e adevărată. Samsung ar fi accelerat pregătirile pentru debut, conform unor surse.

Sunt analişti ce afirmă că sunt de vină vânzările lui S9, care nu sunt chiar la cote aşteptate. Totuşi am învăţat să privim cu suspiciune astfel de afirmaţii, mai ales după ce am aflat că iPhone X s-a vândut mult mai bine decât estimau analiştii. Samsung Galaxy S9 deja a sosit cu o lună înainte de S8, deci e clar că Samsung se grăbeşte. Toate aceste permutări ar avea de-a face şi cu lansarea cât mai rapidă a terminalului pliabil/flexibil de anul viitor.

Note 8 a venit pe undeva prin august anul trecut, iar Note 9 a fost chiar plasat în iunie de unii experţi. Cred ca final de iulie sau început de august sună ceva mai realist. Aceleaşi surse din industrie vorbesc despre producţia în masă a unui panou de 6.38 inch asociat lui Galaxy Note 9 încă din aprilie.

Terminalul cel nou ar urma să aibă o cameră duală în spate, cu diafragmă variabilă probabil şi cam acelaşi CPU ca S9, cel puţin teoretic. Ar avea și scanner de amprente în ecran, cu sigurantă nu va avea decupaj gen iPhone X și am văzut și o primă randare a sa recent. 

Va aduce şi un stylus de generaţie nouă, o baterie mai bună şi cel mai nou Oreo la bord. Între timp motoarele Samsung sunt pornite şi pentru producţia lui Galaxy S10, care ar urma să debuteze în ianuarie anul viitor, poate chiar la CES 2019. Modelul pliabil va sosi ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×