HMD Global trimite invitaţii presei pentru un eveniment organizat în Rusia pe 29 mai; Să fie telefonul cu 5 camere?

737 ori
<b>HMD Global trimite invitaţii presei pentru un eveniment organizat în Rusia pe 29 mai; Să fie telefonul cu 5 camere?</b>Chiar în ziua în care Nokia X6 (2018) s-a lansat pe piața din China, iată că finlandezii de la HMD Global distribuie invitațiile de presă pentru un alt eveniment de lansare, unul ce va avea loc în Rusia pe data de 29 mai. Nu este clar ce vom vedea

Azi este o zi mare pentru HMD Global, care a lansat mult aşteptatul telefon Nokia X6 (2018), ce inaugurează bretoanele în gama de produse a finlandezilor. Acela a fost un debut chinez, dar HMD tocmai a trimis invitaţii presei pentru un eveniment organizat în Rusia pe 29 mai, la Moscova.

Invitaţia nu precizează nimic clar şi ar putea fi orice telefon acolo, de la recent zvonitele Nokia 2.1, 3.1 și 5.1 până la Nokia 9 / Nokia 10 cu cele 5 camere ale sale. Cum scăpările acelui flagship au fost non existente în ultima vreme, credem că e ceva mai midrange. Sau ar putea fi doar o lansare locală a lui Nokia X6, ceea ce ar avea sens.

Pe de altă parte au fost certificate recent în Rusia 3 telefoane Nokia, cu numele de cod TA-1075, TA-1105 şi TA-1116. Personal mă aştept să vedem un Nokia X6, un nou Nokia 3 şi Nokia 5 la acel debut de la vecinii din est. Vă reamintesc că Nokia X6 vine cu procesor Snapdragon 636, o cameră duală cu senzori de 16 MP şi 5 MP, plus o cameră frontală de 16 MP. Sună fix a rival de ASUS ZenFone 5 şi Huawei P20 Lite.

Celelalte modele ar trebui să fie ultra accesibile, să aibă Android Oreo cu suport Android One şi actualizări rapide, plus corpuri metalice arătoase, cel puţin Nokia 5 (2018), poate şi Nokia 3 cel nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×