Samsung Galaxy Note 9 ar urma să fie lansat mai devreme decât de obicei, din cauza vânzărilor slabe ale lui Galaxy S9

3.600 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar urma să fie lansat mai devreme decât de obicei, din cauza vânzărilor slabe ale lui Galaxy S9</b>La începutul lunii aflam că precomenzile lui Samsung Galaxy S9 ar fi mai mici decât cele ale lui Galaxy S8 anul trecut şi încă aşteptăm şi ceva cifre de vânzări de la Samsung, dacă se poate. Ele vor veni probabil când se termină trimestrul.

La începutul lunii aflam că precomenzile lui Samsung Galaxy S9 ar fi mai mici decât cele ale lui Galaxy S8 anul trecut şi încă aşteptăm şi ceva cifre de vânzări de la Samsung, dacă se poate. Ele vor veni probabil când se termină trimestrul. Până atunci descoperim că Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat mai devreme pentru că Galaxy S9 nu s-a vândut pe măsura  aşteptărilor Samsung.

În ultima săptămână a început să plouă cu scăpări ale lui Samsung Galaxy Note 9, de la benchmark-uri, la nume de cod şi detalii despre baterie. Circula chiar şi randări cu telefonul cu breton, dar personal refuz să cred aşa ceva. Samsung a lansat un Note 8 de succes anul trecut, după fiasco-ul Note 7, implementând cu succes şi prima sa cameră duală pe un flagship cu Android.

Note 9 ar urma să îmbunătăţească incremental acel produs, probabil cu un ecran cu muchii mai înguste, o cameră cu diafragmă variabilă şi noi funcţii pentru stylus. Lansarea lui Note 9 mai devreme ar putea însemna disponibilitate încă din august, sau poate chiar iulie, în loc de septembrie. Statistic vorbind totuşi multă lume sparge banii pe vacanţe în acele perioade, nu pe telefoane care sar de 1000 de euro.

Reţineţi că noi nu spunem că vânzările de S9 sunt slabe, ci sub aşteptările Samsung. Un colos de genul trebuie să raporteze mereu creşteri şi să îşi depăşească mereu performanţa de anul trecut pentru a fi competitiv. Lansarea lui Note 9 mai devreme pune şi presiune pe Apple, care la rândul său nu a vândut iPhone-uri pe măsură aşteptărilor. Toate acestea în condiţiile în care 36% dintre posesorii de Galaxy S8 afirmă că nu simt nevoia să treacă la S9.

Pentru Note 9 mai aşteptăm pe lângă noul S-Pen şi Bixby 2.0, care ar urma să fie mai inteligent şi măcar pe măsura lui Siri și cititor de apmrente integrat în display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×