Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt certificate de FCC cu numele de cod SM-G960F, respectiv SM-G965F

1.827 ori
<b>Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt certificate de FCC cu numele de cod SM-G960F, respectiv SM-G965F</b>Pe neașteptate sosește în aceste zile și certificarea FCC pentru smartphone-uril Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, modele menționate aici cu numele de cod SM-G960F, respectiv SM-G965F. Certificarea nu face decât să ne anunțe

În mod surprinzător finalul de an ne aduce și certificarea FCC pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, terminale menționate aici cu numele de cod SM-G960F, respectiv SM-G965F. Certificarea nu face decât să confirme că produsele se vor lansa și pe piața din SUA și că debutul este foarte aproape, târgul MWC 2018 fiind văzut drept locul în care sud-coreenii își vor prezenta noutățile flagship.

Din păcate documentele asociate nu dezvăluie date despre terminale, astfel că ne mulțumim cu leak-urile deja prezente în mediul online de ceva vreme. Este aproape sigur faptul că varianta standard Galaxy S9 va opta pentru o singură cameră foto în spate, în vreme ce modelul cu Plus în coadă va beneficia de un modul dual cu extra funcții precum zoom optic 2x.

Ambele vor avea un scanner de amprente plasat sub camera foto și vestea bună este că avem în continuare un jack audio. Design-ul nu se schimbă prea mult și poate de această dată vedem 6 GB RAM la bord.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×