Samsung Galaxy Note 9 este disecat în faţa camerei; Are heatpipe impresionant, baterie uriaşă

1.360 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este disecat în faţa camerei; Are heatpipe impresionant, baterie uriaşă</b>Pentru că Samsung Galaxy Note 9 a supraviețuit testelor de rezistență realizate de către youtuberul Jerryrigeverything acum avem ocazia să vedem și un proces de disecție. Astfel, procesul de dezasamblare ne dezvăluie o serie de informații

După ce am văzut cum JerryRigEverything testează rezistenţa lui Samsung Galaxy Note 9, acum YouTuberul se înhamă şi la disecţia acestui phablet. Totul începe cu un feon, un briceag şi o ventuză, plus cuttere. Ce rezultă aflaţi mai jos.

Disectie Galaxy Note 9

Accesul la componente se face prin înlăturarea panoului din sticlă din spate. 11 şuruburi Philips sunt scoase apoi şi vedem şi sigiliile contra apei. Prima componentă scoasă este mecanismul de încărcare wireless. Difuzoarele sunt generoase şi avem un heatpipe uriaş, chiar şi pentru standardele telefoanelor din ziua de azi. YouTuberul îl compară chiar cu ce oferă telefoanele de gaming ca Razer Phone sau Xiaomi Black Shark.

Disectie Galaxy Note 9

Componentele sunt scoase destul de uşor, inclusiv placa de bază şi camerele. În cadrul disecţiei vedem şi "jocul" diafragmei variabile care se mişcă fizic pentru a permite unei cantităţi mai mari de lumină să pătrundă. Şi obiectivul telephoto cu zoom 2X este stabilizat optic, aşa cum ne arată JerryRig. Portul de încărcare este ceva mai mic decât la Note 8, iar bateria este de-a dreptul gigantică şi lipită cu extrem de mult lipici.

Heatpipe-ul primeşte o disecţie separată şi detaliată, pe care vă recomand să o priviţi. Teoretic ar trebui să fie şi ceva lichid în acel tub special din sistemul pe bază de cupru, dar el nu apare în faţa camerei, confirmând sau infirmând răcirea cu lichid. Cert e că tot acel cupru îşi face treaba când exagerezi cu Fortnite pe telefon. Aşteptăm acum şi notele de la iFixit pentru uşurința de reparare. Cred că vor fi bune.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×