Samsung Galaxy Note 9 primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything, are un moment cand îi cad butoanele (Video)

1.624 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything, are un moment cand îi cad butoanele (Video)</b>Inevitabil phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 avea să ajungă pe masa de teste a celebrului youtuber JerryRigEverything, lucru ce se întâmplă chiar acum la început de săptămână. Descoperim pe această cale cum se descurcă terminalul cel nou

În doar câteva zile Samsung Galaxy Note 9 va începe să ajungă în magazine şi până atunci e momentul să curgă analizele şi recenziile sale. JerryRigEverything a pus mâna pe noul phablet şi l-a pus la cele mai dure teste de rezistenţă. Începem prin a vă spune că seria Note nu s-a făcut niciodată de râs la testele de gen.

Test rezistenta Galaxy Note 9

La testul de zgârieturi totul e în grafic, panoul începând să se zgârie la nivelul 6 din 9 şi având Gorilla Glass 5 ca protecţie. M-aş fi aşteptat la Gorilla Glass 6, dar au pus deja mâna chinezii pe acea tehnologie. Difuzorul pentru convorbiri este bine protejat de zgârieturi sau perforare. Un moment ciudat din această analiză video este cel în care îi cad butoanele lui Galaxy Note 9, cel Bixby si cele de volum.

Test rezistenta Galaxy Note 9

E drept că YouTuberul a trecut cu un cutter apăsat tare peste margini pentru a obţine acest defect. Nu pare genul de situaţie care să fie replicată în viaţa de zi cu zi. Până şi noul S Pen a fost testat pentru rezistenţă şi deşi a fost serios răzuit cu cutterul, a rămas rezonabil de rezistent. După ce rupe acest accesoriu, Jerry ne arată şi ce găsim la interior: un super capacitor ce oferă încărcare rapidă pentru noul stylus.

Revenind la Galaxy Note 9, a venit apoi şi restul cu bricheta, iar panoul Super AMOLED de 6.4 inch a rezistat 15 secunde la flamă, devenind apoi alb şi revenindu-şi rapid. A trecut şi el cu brio deci testul. La final a venit celebrul test de îndoire, iar Galaxy Note 9 nici măcar nu se clinteşte, deci e super rezistent. Nu se îndoaie, nu cedează, nu crapă. Rămâne să vedem dacă acea problemă cu butoanele va da naştere doar la farse sau şi la necazuri pentru utilizatorul de rând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×