Sony Xperia XZ3 ar urma să vină cu două camere în faţă şi două în spate; Vedem modulul său foto

629 ori
<b>Sony Xperia XZ3 ar urma să vină cu două camere în faţă şi două în spate; Vedem modulul său foto</b>După lansarea telefonului Xperia XA2 Plus ce a avut loc ieri iată că avem parte și de o nouă scăpare asociată viitorului flagship japonez, acela fiind Xperia XZ3. Informația de astăzi face aluzie la faptul că noul telefon pregătit de Sony va opta

Sony Xperia XZ3 Premium a apărut deja menţionat într-un profil UAP, iar acum aflăm detalii şi despre un presupus Sony Xperia XZ3. Acesta ar urma să integreze două camere în faţă şi două camere în spate, cum am văzut şi pe HTC U12+ de altfel.

Sony e relativ nouă în zona camerelor duale, de abia adăugând două camere principale de gen pe Xperia XZ2 Premium cu câteva luni în urmă. Experimentase cu două camere frontale pe Xperia XA2 Ultra la început de an, dar nu prea le-a ieşit pasenţa cu el, după cum a arătat recenzia noastră. Aparent au fost ceva probleme cu focalizarea pe subiectul uman.

Teoretic Sony Xperia XZ3 e aşteptat să debuteze la Berlin la IFA 2018 în jurul datei de 31 august. Este aşteptat cu procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, ecran de 5.7 inch şi probabil tot cu un corp masiv din sticlă, unul foarte lucios după model Xperia XZ2 şi XZ2 Premium. Nu e foarte clar dacă modulele foto din imaginea acestui articol ar aparţine de Xperia XZ3 sau nu.

Totuşi modulul de aici seamănă destul de mult cu cel văzut pe Xperia XZ2 Premium. Sperăm că Xperia XZ3 să umble puţin la greutate, să o aducă la o zonă decentă, sub 200 de grame şi să aibă o baterie şi un ecran de calitate. Specificaţiile sale au apărut aici încă de la început de iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×