Samsung Galaxy Note 9 ar avea un Infinity Display similar cu cel de pe Galaxy S9+, conform unei scăpări de protecţie de ecran

926 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar avea un Infinity Display similar cu cel de pe Galaxy S9+, conform unei scăpări de protecţie de ecran</b>Potrivit detaliilor dezvăluite de o fotografie ajunsă online, se pare că ecranul phabletului Galaxy Note 9 nu va fi tocmai diferit față de cel avut la ora actuală pe Note 9. Vedem în cazul de față ceea ce pare a fi o protecție pentru ecranul

Se pare că sunt la modă scăpările de protecţii de ecran în aceste zile. Întâi am văzut protecţii pentru viitoarele iPhone-uri de la toamnă, acum aruncăm o privire pentru accesoriul similar asociat lui Galaxy Note 9. Ce indicii oferă despre design aflaţi mai jos.

Samsung Galaxy Note 9 e cam o lună şi jumătate de debut, dacă nu chiar mai puţin. Ne aşteptăm ca la nivel cosmetic să fie foarte similar cu Note 8, eventual cu unele mici modificări. Acestea ar include muchii mai înguste, în special judecând după aceste scăpări de protecţii de ecran. Fotografia vine de la un zvonac cu un record pozitiv de scăpări, deci tindem să îi dăm crezare lui IceUniverse.

Protecţia aduce mult cu cea a lui Note 8, în afară de muchia superioară, care e mai subţire decât la oricare alt Note de până acum. Aşteptaţi-vă ca tranziţia la nivel de grosime de muchii să fie ca de la S8 la S9. Marile schimbări faţă de Note 8 se produc la interior: procesor nou (Snapdragon 845, Exynos 9810), poate extra RAM şi aparent şi o baterie mult mai generoasă, de 4000 mAh.

Încadrarea sa în spaţiul înghesuit de la interior ar fi dus de altfel la integrarea orizontală a camerei din spatele acestui telefon, cam ca la Note 8. Aşteptăm şi o cameră duală cu diafragmă variabilă şi captura low light îmbunătăţită, plus deblocare facială îmbinată cu scanarea de iris şi un stylus nou. Toate acestea devin reale pe 2 sau 9 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×