Reduceri și Campanii Online #79: Azi Altex, evoMAG, iHunt, Flanco [...]

645 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #79: Azi Altex, evoMAG, iHunt, Flanco [...]</b>Dacă plănuiți ceva cumpărături pentru acest final de săptămână vă ajutăm noi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care avem o listă generoasă cu cele mai proaspete campanii organizate în momentul de față

Finalul de săptămână se apropie rapid și dacă doriți să faceți ceva cumpărături de care vreți să vă bucurați în weekend acesta este momentul ideal pentru a face acest lucru. Noi vă ajutăm printr-o listă consistentă ce include cele mai proaspete campanii organizate în mediul online, promoții care sigur vor fi pe gustul vostru în funcție de produsele pe care le căutați. Bonus găsiți la final și un produs vedetă al zilei!

Produsul erou al zilei:

Unul dintre cele mai ieftine telefoane incluse astăzi de către QuickMobile în campania de vânzări flash este Xiaomi Redmi 6A, un smartphone ideal pentru cel mic care poate fi achiziționat pentru doar 436 lei folosind codul promoțional QUICK202. Ca dotări se oferă aici un ecran 18:9 de 5.45 inch cu rezoluție HD+, procesor quad-core de 2.0 GHz, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Are cameră de 13 mpx cu bliț în spate și o baterie de 3000 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×