Samsung Galaxy Note II acum pe roz; Cadoul perfect de Valentine's Day și 1 martie?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.258 ori
<b>Samsung Galaxy Note II acum pe roz; Cadoul perfect de Valentine's Day și 1 martie?</b>Samsung a anunțat oficial lansarea phabletului Galaxy Note II în varianta de culoare roz, pe care o puteți vedea mai jos. Acest model ar reprezenta un cadou bun pentru o persoană de sex feminin fie de Valentine&#39;s Day, care e săptămâna viitoare,...

Samsung a anunțat oficial lansarea phabletului Galaxy Note II în varianta de culoare roz, pe care o puteți vedea mai jos. Acest model ar reprezenta un cadou bun pentru o persoană de sex feminin fie de Valentine's Day, care e săptămâna viitoare, fie de 1 sau 8 martie. Mă aștept să ajungă și la noi acest model roz și având în vedere că am avut și un Galaxy S II pe piață în nuanța "coraille" orice e posibil.

Nu vă așteptați la o schimbare de specificații, deoarece terminalul rămâne același phablet excelent, cu ecran Super AMOLED HD de 5.5 inch, stylus S Pen cu peste 1000 de puncte de presiune și conectivitate LTE. Device-ul va rula Jelly Bean din start și oferă și NFC, camera de 8 megapixeli, camera frontală de 1.9 megapixeli și un procesor quad core Exynos 4412, plus 2 GB de RAM. Bateria sa de 3100 mAh va duce lejer la două zile de funcționare, poate chiar 3.

Samsung Galaxy Note II acum pe roz; Cadoul perfect de Valentine's Day și 1 martie?

Samsung a vândut deja peste 5 milioane de unități Galaxy Note II până acum, conform declarațiilor sale oficiale și toate aceste vânzări au avut loc în doar câteva luni. Se zvonește deja că vom avea un Galaxy Note III superdotat la toamnă, unul cu ecran de 6.3 inch, rezoluție Full HD și procesor 8 core.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×