Samsung Galaxy Note II Într-o primă imagine ușor blurată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.568 ori
<b>Samsung Galaxy Note II Într-o primă imagine ușor blurată</b>Se știe că Galaxy Note II va fi prezentat oficial într-un eveniment Samsung pe 29 august. Mai sunt câteva zile până atunci, dar deja ne-am format o opinie privind hardware-ul, o ușoară necunoscută rămâne în privința designului pe care...

Se știe că Galaxy Note II va fi prezentat oficial într-un eveniment Samsung pe 29 august. Mai sunt câteva zile până atunci, dar deja ne-am format o opinie privind hardware-ul, o ușoară necunoscută rămâne în privința designului pe care compania sud-coreeană l-a implementat.

Uite că a apărut pe web o imagine cu un Galaxy Note II, ușor blurată. Se vede că Note II pare a se trage din Galaxy S III și Galaxy Note 10.1 cu îmbinarea a două culori: alb și argintiu. Să nu fie o intoxicare a Samsung ca la Galaxy S III când apăreau mereu imagini care s-au dovedit a fi false.

Ce se spune că ar aduce Galaxy Note II ca hardware:

  • display de 5.5 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli;
  • procesor Exynos quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare + microSD slot;
  • Android 4.1 Jelly Bean;
  • cameră de 8 Megapixeli cu optica preluată de la Galaxy S III;
  • baterie de 2600 mAh, 180 de gr.

Zic să așteptăm detaliile oficiale pentru Note II. Așteptarea nu va fi prea lungă, doar câteva zile până la sfârșitul lui august.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×