Samsung Galaxy Note II, Note 10.1 și o nouă versiune de Galaxy S III ajung la Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.993 ori
<b>Samsung Galaxy Note II, Note 10.1 și o nouă versiune de Galaxy S III ajung la Vodafone România</b>Vodafone România a anunțat astăzi includerea în oferta sa în premieră pentru operatorii telecom locali a lui Samsung Galaxy Note II, care va fi disponibil din data de 13 octombrie. Terminalul va sosi cu prețul de 199 de euro, cu abonament Mega 25...

Vodafone România a anunțat astăzi includerea în oferta sa în premieră pentru operatorii telecom locali a lui Samsung Galaxy Note II, care va fi disponibil din data de 13 octombrie. Terminalul va sosi cu prețul de 199 de euro, cu abonament Mega 25 și 1.5 GB Internet pe mobil. Hai să vedem și ce alte modele Samsung va mai aduce Vodafone.

Tot în exclusivitate utilizatorii Vodafone România pot achiziționa noul Samsung Galaxy S III Brown, începând de la 169 de euro, cu abonment Mega 25 și 1.5 GB Internet pe mobil. In cadrul ofertei Vodafone Samsung se afla și Galaxy Note 10.1, disponibil chiar de astăzi la un preț ce pornește de 349 de euro, cu abonament Internet Nelimitat Profesional, pe o perioadă de 2 ani. Galaxy Note II aduce clienților Vodafone un ecran Super AMOLED HD de 5.5 inch, procesor quad core și 2 GB RAM, dar mai multe despre el aflați din recenzia noastră uriașă de aici.

și Galaxy Note 10.1 a avut parte de o recenzie detaliată aici și vorbim de o tabletă de 10.1 inch, cu CPU quad core, stylus S Pen și 2 GB RAM. Samsung Galaxy S III este arhicunoscut, fiind un smartphone cu ecran Super AMOLED HD de 4.8 inch, procesor quad core de 1.4 GHz și o cameră de 8 megapixeli. Dintre aceste modele cel mai atractiv este Galaxy Note II, mai ales că vine cu Jelly Bean preinstalat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×