Samsung Galaxy Note III ar putea avea un ecran de 6.3 inch, 3 GB RAM și va sosi În 2013 (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.042 ori
<b>Samsung Galaxy Note III ar putea avea un ecran de 6.3 inch, 3 GB RAM și va sosi În 2013 (Zvon)</b>Trebuie să recunosc că am mai auzit acest zvon, cel care afirmă că următorul Galaxy Note va avea un ecran de 6.3 inch. Cum informația se repetă de această dată într-o publicație din Coreea de Sud, începem să credem că acesta e adevărul....

Trebuie să recunosc că am mai auzit acest zvon, cel care afirmă că următorul Galaxy Note va avea un ecran de 6.3 inch. Cum informația se repetă de această dată într-o publicație din Coreea de Sud, începem să credem că acesta e adevărul. Samsung Galaxy Note III a început să fie subiect de zvonuri, după ce Huawei a anunțat care are în pregătire un phablet și mai și decât Galaxy Note II.

Note III se va lansa în 2013, probabil tot toamna și va veni cu un ecran de 6.3 inch cu rezoluție Full HD, evident un display OLED. Creșterea e destul de mare, de la 5.3 inch pe Galaxy Note 1 și 5.5 inch pe Note II. Nu știu cât de comod va fi noul device, cu o astfel de diagonală mare, el apropiindu-se periculos de mult de o tabletă de 7 inch. în mod clar funcția de telefon va fi ușor ridicolă, cu un terminal atât de mare la ureche, dar există întotdeauna headseturile.

Ne așteptam la 3 GB RAM pe noul venit și un procesor dual sau quad core Cortex A15 Exynos, LTE și o baterie uriașă. în plus, va exista și un upgrade al stylusului S Pen și al aplicațiilor asociate. Nu m-ar mira că noul model să ruleze Android 5.0 Key Lime Pie, care ar urma să fie anunțat în luna mai a anului viitor. Voi ce așteptări aveți pentru acest phablet?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×