Aplicația Facebook pentru Android primește o actualizare majoră, devină nativă, renunța la HTML5

1.610 ori
<b>Aplicația Facebook pentru Android primește o actualizare majoră, devină nativă, renunța la HTML5</b>Facebook a fost lansat într-o nouă versiune pentru Android, update-ul fiind unul major, care face trecerea la varianta 2.0. Noua aplicație este una nativă și nu mai implica HTML5. Codul hibrid între nativ și webview a fost înlocuit de cel nativ,...

Facebook a fost lansat într-o nouă versiune pentru Android, update-ul fiind unul major, care face trecerea la varianta 2.0. Noua aplicație este una nativă și nu mai implica HTML5. Codul hibrid între nativ și webview a fost înlocuit de cel nativ, iar aplicația este mult mai rapidă și nu va mai avea probleme cu force close-uri.

Aplicația Facebook pentru Android primește o actualizare majoră, devină nativă, renunța la HTML5

Inițiativa vine ca urmare a actualizării de pe iOS din august, care a adus la rândul său cod nativ. Facebook pentru Android 2.0 are parte de o încărcare mai rapidă a timeline-ului și a notificărilor, dar și a fotografiilor. Veți primi și un nou tip de alertă cu privire la noile postari din feed-ul vostru, iar notificarea se va face prin intermediul unui banner drop down. Fotografiile se vor deschide acum imediat, fiind încărcate în memoria nativă a terminalului și nu prin Java.

Facebook pentru Android

HTML5 nu e abandonat total, totuși, site-ul mobil Facebook bazându-se în continuare pe această tehnologie. Fotografiile se deschid acum cu o singură apăsare pe ecran și adoptarea unei aplicații native presupune actualizări mai rapide servite pe viitor. Puteți descărca noul Facebook de aici, care în sfârșit scapă de tot lagul și problemele sale din acest an.

Facebook pentru AndroidFacebook pentru Android

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×