Samsung Galaxy Note III va sosi În România prin Vodafone, În versiunea Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.121 ori
<b>Samsung Galaxy Note III va sosi În România prin Vodafone, În versiunea Snapdragon 800</b>Site-ul SamMobile a pus mâna pe lista de distribuție a celor de la Samsung pentru produsul Galaxy Note III. Se pare că Rusia va primi versiunea Exynos Octa, în vreme ce la noi telefonul va ajunge în varianta Snapdragon 800. &nbsp; &nbsp; Aflăm din...

Site-ul SamMobile a pus mâna pe lista de distribuție a celor de la Samsung pentru produsul Galaxy Note III. Se pare că Rusia va primi versiunea Exynos Octa, în vreme ce la noi telefonul va ajunge în varianta Snapdragon 800.

Aflăm din aceeași listă ca phabletul va intra în țara noastră prin Vodafone România. Vă reamintesc că acest device va debuta pe 4 septembrie, în cadrul IFA 2013 prin intermediul unei conferințe Unpacked la care va participa redactorul Emil Dragotă. și Franța, Germania și Polonia vor primi Note III cu Exynos la bord, dar nu vă îngrijorați, deoarece sunt sigur că și retailerii de la noi vor aduce această versiune în oferta.

Modelul cu Exynos 5420 este trecut drept SM-N9000, în vreme ce versiunea cu Snapdragon 800 vine cu numele SM-N9005 și va suporta și conectivitate LTE. Aici avem și un mic avantaj, deoarece varianta Exynos vine fără suport 4G LTE. Se confirmă în sfârșit și cantitatea de RAM disponibilă: 3 GB RAM LPDDR3. Va exista și o versiune dual SIM a phabletului, care va debuta în China.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×