Samsung Galaxy Note, la generația a doua, din 30 august - colecție de zvonuri

1.049 ori
<b>Samsung Galaxy Note, la generația a doua, din 30 august - colecție de zvonuri</b>La IFA 2012 de la Berlin s-ar putea să vedem un Samsung dezlănțuit în sens pozitiv. Se vorbește de pe acum de cel puțin două telefoane noi. Primul nominalizat este Samsung Galaxy Note II - generația a doua pentru smartbletul ce a stârnit...

La IFA 2012 de la Berlin s-ar putea să vedem un Samsung dezlănțuit în sens pozitiv. Se vorbește de pe acum de cel puțin două telefoane noi. Primul nominalizat este Samsung Galaxy Note II - generația a doua pentru smartbletul ce a stârnit numeroase discuții la lansarea din 2011 prin prisma ecranului de 5.3 inch - mare pentru smartphone, mic pentru o tabletă.

Se spune că Galaxy Note II ar avea un display și mare - 5.5 inch, s-ar putea ca liniile de design să fie preluate de la Galaxy S III cum s-a întâmplat cu primul Note care dă impresia de Galaxy S II lățit.

Camera foto ar urma să fie de 12 - 13 Megapixeli și cu multe noutăți de ordin tehnologic. La procesor bănuiesc că va dispune de Exynos 4212 ca și SGS III - quad-core la 1.4 GHz cu Mali-400MP. Este un procesor dezvoltat de Samsung și mi se pare normal să-l implementeze pe cât mai multe device-uri din portofoliu.

Al doilea telefon care a început a fi amintit la bursa zvonurilor este un smartphone cu Tizen OS, primul de acest fel. Vă reamintesc că Samsung renunță la Bada în favoarea Tizen OS - un sistem de operare mobil de tip open source care dorește a concura cu Android. Se spune că acest telefon ar aduce și un display a cărui tehnologie să fie cu totul nouă. Samsung Galaxy S III a primit un feedback ușor negativ pentru Super AMOLED-ul de 4.8 inch cu rezoluție HD și matrice sRGB fiind depășit de HTC One X sau LG Optimus 4X HD din acest punct de vedere.

Prespun că așteptați IFA Berlin 2012 cu maxim interes ca și noi. Samsung este no. 1 între companiile ce produc telefoane mobile și orice mișcare sud-coreeană are implicație la scară mondială. Europa este și piața lor principală, până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×