Vector review: un joc de parkour futurist și interesant (Video)

3.993 ori
<b>Vector review: un joc de parkour futurist și interesant (Video)</b>Vector e genul de joc de tip free runner, dar nu chiar atât de "free" precum Temple Run 2 sau Pitfall, el fiind îngrădit de o serie de nivele pe care va trebui să le depășiți. Acest titlu este disponibil gratuit in Play Store și pasionații de...

Vector e genul de joc de tip free runner, dar nu chiar atât de "free" precum Temple Run 2 sau Pitfall, el fiind îngrădit de o serie de nivele pe care va trebui să le depășiți. Acest titlu este disponibil gratuit in Play Store și pasionații de parkour și alte sporturi urbane îl vor îndrăgi imediat.

Am testat acest joc pe tableta E-Boda X200 și el a funcționat excelent. Titlul ocupa 48 MB și va pune în pielea unui alergător urban într-o perioadă a unui regim totalitar, care amintește de Big Brother și 1984. Grafica jocului este una simplă, în genul unui titlu Stickman, dar cu personaje cu mai multe curbe. Va trebui să săriți peste obstacole, să alunecați sub ele și să faceți diferite mișcări de parkour și cascadorii, încercând să îl evitați pe omul sistemului, care vă urmărește și vă va curenta.

Vector review: un joc de parkour futurist și interesant (Video)

Peste 30 de nivele cu design sofisticat sunt incluse aici, o serie de powerup-uri și se pare că mișcările de parkour ar fi inspirate din viața reală și de la sportivi urbani reali. Jocul este realizat cu ajutorul uneltelor de animație Cascadeur și are un gameplay foarte fluid și rapid. Trebuie să recunosc că acest titlu e mai solicitant decât Temple Run 2 și aici reflexele vă vor fi testate ceva mai mult. Nici muzică electronică din fundal nu e deloc rea. îi dăm jocului o notă de 9.7 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×