WWDC 2012 În 90 de secunde: află pe scurt ce a prezentat Apple luni! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 972 ori
<b>WWDC 2012 În 90 de secunde: află pe scurt ce a prezentat Apple luni! (Video)</b>Cei de la CultOfMac au fost destul de inspirați încât să realizeze un clip ultrascurt, în care prezintă pe scurt tot ce a fost anunțat luni, în cadrul WWDC 2012. Acest eveniment Apple dedicat dezvoltatorilor a inclus un preview pentru iOS 6.0,...

Cei de la CultOfMac au fost destul de inspirați încât să realizeze un clip ultrascurt, în care prezintă pe scurt tot ce a fost anunțat luni, în cadrul WWDC 2012. Acest eveniment Apple dedicat dezvoltatorilor a inclus un preview pentru iOS 6.0, detalii despre Mountain Lion și prezentarea unor noi MacBok-uri.

Pe scenă s-au aflat Tim Cook, CEO Apple, Phil Schiller și alte personalități care au reprezentat compania americană. Noile MacBook-uri au adus procesoare Ivy Bridge, porturi USB 3.0 și am avut chiar un MacBook Pro nouă cu ecran Rețină. iOS 6.0 a debutat cu integrare Facebook profundă, o nouă aplicație Maps, softul PassBook pentru stocarea de cupoane, bilete și carduri și șiri în varianta evoluată. Ediția cu numărul 23 a WWDC ne-a dat ocazia să aflăm că Mountain Lio OS e disponibil de lună viitoare, la prețul de 19.99 dolari și că noul MacBook costa undeva la 2100 de dolari.

A avut loc și un moment amuzant, faimosul pilot Stig de la Top Gear apărând pe scenă și jucând un titlu de curse cu un oficial Apple. și asta pentru a demonstra că utilizatorii iPhone și iPad se pot juca cu cei de pe iMac sau MacBook, care acum au primit GameCenter. FaceTime este acum disponibil și prin conectivitate mobilă, nu doar WiFi, sistemul de notificări a primit un upgrade și a fost chiar implementat într-o variantă similară pe desktop. șiri știe acum să afișeze trailere de filme, note de pe Rotten Tomatoes, informații din lumea sportului și multe altele. Toate acestea plus funcția Do Not Disturb și utilizarea Eye Free în mașină sunt rezumate în 90 de secunde mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×