Satisfacție garantată pentru posesorii de iPhone, conform studiului J. D. Power

Autor:  | Publicat în:  Studii 912 ori
<b>Satisfacție garantată pentru posesorii de iPhone, conform studiului J. D. Power</b>Cea mai nouă versiune a studiului J. D. Power cu privire la satisfacția clienților cu privire la diferite produse îl are pe iPhone pe primul loc. Nu e prima oară când Apple obține această performanță, ba chiar trebuie menționat că e a șaptea...

Cea mai nouă versiune a studiului J. D. Power cu privire la satisfacția clienților cu privire la diferite produse îl are pe iPhone pe primul loc. Nu e prima oară când Apple obține această performanță, ba chiar trebuie menționat că e a șaptea oară consecutiv când gigantul din Cupertino are parte de această onoare.

Compania din Cupertino a obținut un scor de 839 puncte din 1000 posibile, avantajele principale fiind ușurința de utilizare a lui iPhone, design-ul, viața bateriei și dotările hardware. HTC s-a clasat pe locul 2, cu un punctaj de 798, deci destul de aproape, apoi Samsung cu 769 și Motorola cu 758 puncte. Același studiu arată că utilizatorii de smartphone-uri mulțumiți de performanța bateriei pe terminalele lor aveau o probabilitate mai mare să cumpere un device de la același brand, față de cei nemulțumiți de baterie.

în ultimii ani există un consens în rândul utilizatorilor și anume că nu există smartphone modern care să nu aducă și oarecare probleme cu bateria, cel puțin până la primul update. Foarte rar se întâmplă ca un terminal de top proaspăt lansat să nu aibă probleme la acest capitol... Fie că e vorba de iPhone 4S, Nokia Lumia 800 sau Samsung Galaxy Nexus, toate aceste smartphone-uri populare au avut probleme cu bateria la lansare și toate le-au corectat cu câte un update. Poate ar fi cazul ca producatorii de handseturi sa se concentreze pentru o perioada si pe alimentarea device-urilor, nu doar pe procesoare de top si ecrane HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×