Samsung Galaxy Note surprins În acțiune cu Android 4.0 la bord! Vine actualizarea? (Video)

1.266 ori
<b>Samsung Galaxy Note surprins În acțiune cu Android 4.0 la bord! Vine actualizarea? (Video)</b>Unul dintre terminalele pentru care Android 4.0 pare a întârzia nefiresc de mult este Samsung Galaxy Note, care tocmai a fost surprins cu acest OS la bord. Descoperirea a venit la CTIA, eveniment tech desfășurat în New Orleans SUA, iar dovada că...

Unul dintre terminalele pentru care Android 4.0 pare a întârzia nefiresc de mult este Samsung Galaxy Note, care tocmai a fost surprins cu acest OS la bord. Descoperirea a venit la CTIA, eveniment tech desfășurat în New Orleans SUA, iar dovada că smartabletul rulează cel mai nou OS Android o vedeți în clipul video de mai jos.

Samsung Galaxy Note a vândut deja peste 5 milioane de unități și este un terminal important, nu atât prin diagonala unică de 5.3 inch, cât pentru că a inspirat și alți producători. LG îl are acum pe Optimus Vu cu ecran de 5 inch și dacă nu mă înșel și ZTE pregătește un model de acest gen, în vreme ce zvonurile afirmă că și HTC ar avea un Note pe drum. Revenind la Samsung Galaxy Note, faptul că el a fost surprins cu Android Ice Cream Sandwich la bord înseamnă că actualizarea va sosi destul de curând.

Cei de la Android Central care au pus mâna pe Note-ul upgradat afirma că nu s-a schimbat mare lucru, deci nu mă aștept să vedem un TouchWiz nou sau funcții îmbunătățite. Doar micile schimbări de look ale meniurilor se observă odată cu sosirea lui Android 4.0.3 și personal aș fi dorit să văd și câteva funcții pentru S Pen actualizate.

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×