Iată un prototip de telefon Samsung cu Tizen OS (Video)

1.302 ori
<b>Iată un prototip de telefon Samsung cu Tizen OS (Video)</b>De parcă nu aveam destule sisteme de operare, Samsung este implicată și în crearea lui Tizen OS, o platformă care în ultima vreme a atras atenția multora. Astăzi vedem și un prototip de smartphone care rulează acest OS și pe care îl puteți...

De parcă nu aveam destule sisteme de operare, Samsung este implicată și în crearea lui Tizen OS, o platformă care în ultima vreme a atras atenția multora. Astăzi vedem și un prototip de smartphone care rulează acest OS și pe care îl puteți admira în clipul de mai jos în acțiune.

Tizen este bazat pe Linux și este o platformă open source care a atins versiunea 1.0 de cod sursă și SDK, ambele oferite dezvoltatorilor săptămâna trecută. Tizen Talk a descoperit acest terminal în cadrul unei conferințe dedicate OS-ului, care a avut loc în această săptămână în San Francisco. Câteva companii folosesc acest telefon pentru demonstrații în cadrul conferinței și avem de-a face cu un prototip produs de Samsung și bazat pe un procesor ARM dual core de 1.2 GHz.

Se pare acest model are un display de 4.3 inchsi o rezoluție de 1024 x 720 pixeli. Tizen are în spate o alianță care include companii cu nume mari, precum Samsung și recent s-a alăturat și Sprint acestei asociații. Alți parteneri includ Orange, Vodafone, NTT DoCoMo și SK Telecom, plus Intel. Prototipul din imagine este doar unul orientativ și observați cât de gros este, deci nu așa vor arăta și telefoanele finale. în condițiile în care Samsung a vândut deja milioane de telefoane cu Bada OS, vor reuși să obțină același succes cu Tizen? Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×