Nokia pregătește un eveniment cu subiectul "Zoom" pentru 11 iulie la New York

Autor:  | Publicat în:  Nokia 764 ori
<b>Nokia pregătește un eveniment cu subiectul "Zoom" pentru 11 iulie la New York</b>Deja Nokia EOS a fost întors pe toate părțile, ba chiar a primit și un scurt review în Rusia, deci lansarea sa e doar o formalitate. Ea ar putea avea loc pe 11 iulie, dacă ne luăm după noua invitație de presă pe care Nokia a început să o...

Deja Nokia EOS a fost întors pe toate părțile, ba chiar a primit și un scurt review în Rusia, deci lansarea sa e doar o formalitate. Ea ar putea avea loc pe 11 iulie, dacă ne luăm după noua invitație de presă pe care Nokia a început să o trimită în toate redacțiile.

Pe 11 iulie la New York va avea loc un eveniment cu motto-ul "Zoom Reinventat", unde e posibil să vedem noul cameraphone Pureview din seria Lumia. Din câte am înțeles evenimentul va dura 5 ore și cei de la Nokia sunt cunoscuți pentru artificiile de PR, deci e posibil să vedem și un concert inclus aici și tot soiul de giumbușlucuri care să scoată în evidență potențialul camerei.

Se zvonește că Nokia EOS ar adopta camera de 41 MP a lui Pureview 808, dar și un design masiv, Windows Phone 8, procesor dual core Snapdragon și un ecran HD ClearBlack cu diagonală mai mare decât Lumia 920. Trebuie să menționez din start un lucru: oricât de bună ar fi camera, aceasta dotare nu e o scuză pentru un telefon gros de 10 mm sau mai mult în anul în care Huawei lansează telefoane cu grosime de 6.18 mm.... Deja Lumia 920 este un gigant, mai este loc în buzunar pentru un telefon și mai mare?!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×