Samsung Galaxy Premier Într-o nouă imagine, sosește În decembrie la preț de 400 de euro (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.323 ori
<b>Samsung Galaxy Premier Într-o nouă imagine, sosește În decembrie la preț de 400 de euro (Zvon)</b>Samsung Galaxy Premier este un device ciudat, prin prisma faptului că nu înțelegem rolul său pe piață. Există Samsung Galaxy S III, S III Mini, Note II, Galaxy Nexus și acum avem un model care se încadrează undeva între Nexus și S III....

Samsung Galaxy Premier este un device ciudat, prin prisma faptului că nu înțelegem rolul său pe piață. Există Samsung Galaxy S III, S III Mini, Note II, Galaxy Nexus și acum avem un model care se încadrează undeva între Nexus și S III. Practic, acesta este un Galaxy S III mai ieftin și puțin mai mic, dar cu același design.

Se vehiculează un preț de 400 de euro pentru terminal și o lansare în luna decembrie. Cunoscut sub numele de cod GT-I9260, acest handset dispune de un ecran Super AMOLED Plus de 4.65 inch, o cameră de 8 megapixeli și Android 4.1 Jelly Bean drept OS. Alte dotări includ un procesor dual core de 1.5 GHz, iar opțiunile de conectivitate au printre ele și Bluetooth 4.0, WiFi, AGPS și USB 2.0. Sub carcasa se ascunde o baterie de 1650 mAh și sincer să fiu acesta ar putea fi un smartphone midrange foarte bun, dacă prețul e real. Acest telefon a mai ajuns pe web cu 2 zile în urmă într-o imagine.

Acum că Galaxy S II a ajuns la prețuri de 1500 - 1600 lei la retailerii locali, e momentul ca Samsung să ofere o alternativă ușor îmbunătățită pentru a tenta publicul. Cel puțin asta consider eu că e strategia lor și un Premier mă face să cred că e posibil să nu vedem un Galaxy Nexus II la urma urmei, Samsung preferând să aștepte anul 2013 pentru noi flagshipuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×