Nexus 10 face primele fotografii, postate pe Google+ de un oficial Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.009 ori
<b>Nexus 10 face primele fotografii, postate pe Google+ de un oficial Google</b>Vic Gundotra, unul dintre vicepreședinții de la Google a postat pe Google+&nbsp;două fotografii aparent realizate cu tableta Nexus 10. în primul rând felicitări domnului Gundotra pentru fotografii, care au ieșit foarte bine și apoi trebuie să...

Vic Gundotra, unul dintre vicepreședinții de la Google a postat pe Google+ două fotografii aparent realizate cu tableta Nexus 10. în primul rând felicitări domnului Gundotra pentru fotografii, care au ieșit foarte bine și apoi trebuie să recunosc că aceste imagini mă fac să mă întreb ce cameră poseda noua tableta Nexus.

Faptul că e vorba aici despre o tabletă Nexus e relevat de datele asociate perechii de fotografii, analizate de către experți. Vă reamintesc că luni, pe 29 octombrie e ziua cea mare, cea în care Google are organizat un eveniment oficial, în cadrul căruia ar putea prezenta atât noul Android, cât și o tabletă nouă Nexus și noi smartphone-uri Nexus. Se pare că fotografiile au un filtru HDR aplicat, ceea ce ar însemna că Google a implementat un mod HDR camerei din Android 4.2.

Nexus 10 face primele fotografii, postate pe Google+ de un oficial Google

E posibil și ca Vic să fi manipulat pozele cumva, folosind spre exemplu aplicația Snapseed pentru Android. De la Nexus 10 ne așteptam să fie o tabletă de 10 inch produsă de Samsung, dacă este să ne luăm după ultimele scurgeri de informații. E posibil ca acesta să fie un model quad core și ne așteptam la o rezoluție deosebită aici, poate chiar de nivel Retina.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×