Samsung Galaxy Premier Își face apariția Într-o nouă imagine; Să fie acesta un Galaxy Nexus 2?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.520 ori
<b>Samsung Galaxy Premier Își face apariția Într-o nouă imagine; Să fie acesta un Galaxy Nexus 2?</b>Contul de Twitter @evleaks este extrem de prolific în ultima vreme, acesta fiind primul care a postat imagini de presă cu LG Nexus 4, dar și cu Nokia Lumia 820, 920 și HTC 8X. Acum vedem un nou telefon Samsung cu design ce amintește de Galaxy S III....

Contul de Twitter @evleaks este extrem de prolific în ultima vreme, acesta fiind primul care a postat imagini de presă cu LG Nexus 4, dar și cu Nokia Lumia 820, 920 și HTC 8X. Acum vedem un nou telefon Samsung cu design ce amintește de Galaxy S III. E vorba despre Samsung Galaxy Premier, care la o primă privire a specificațiilor pare a fi un soi de urmaș pentru Galaxy Nexus.

Galaxy Premier adoptă designul rotunjit al lui S III, plus marginea metalică și carcasa din material plastic. Deși există zvonuri că terminalul ar putea adopta un display Super AMOLED Plus de 4.65 inch cu rezoluție HD, cei de la Sammobile au descoperit un PDF în care rezoluția menționată pentru smartphone era WVGA. Alte specificații hardware includ un procesor dual core TI OMAP 4470 de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli și 8 sau 16 GB memorie internă, plus slot microSD.

Prezența slotului microSD mă duce cu gândul la faptul că acesta model nu va fi un Nexus, ci pur și simplu încă un terminal Galaxy, unul ce pare menit pentru piața din SUA, dacă mă iau după numele său. Rămâne de văzut unde se va încadra acest model ce pare a fi un soi de Galaxy Nexus evoluat sau un soi de Galaxy S III ușor mai mic și mai slab dotat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×