Samsung Galaxy R primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich

970 ori
<b>Samsung Galaxy R primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>O veste bună pentru cei care dețin acest smartphone al companiei sud-coreene, un dual-core cu Android care nu a fost la fel de promovat ca și Galaxy S II. LG Optimus 2X și Samsung Galaxy R aveau procesorul Tegra 2 dual-core la 1 GHz în comun. Ar...

O veste bună pentru cei care dețin acest smartphone al companiei sud-coreene, un dual-core cu Android care nu a fost la fel de promovat ca și Galaxy S II. LG Optimus 2X și Samsung Galaxy R aveau procesorul Tegra 2 dual-core la 1 GHz în comun. Ar trebui și ca LG să poată porta 4.0 fără probleme pe 2X.

încă din mai 2012 s-a spus pe pagina de facebook a Samsung India că Galaxy R va cunoaște 4.0 Ice Cream Sandwich în mod oficial. Un utilizator din Suedia a primit 4.0 pe Galaxy R după ce l-a dus în service. Acesta este considerat unul dintre ultimele stagii înainte de lansarea oficială sub formă de update via Kies sau OTA.

Puteți instala un ROM cu Android 4.0, dar pe propria răspundere. Mai multe detalii la sursă. Samsung Galaxy R integra un display SC-LCD de 4.2 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, Tegra 2 dual-core la 1 GHz, ULP GeForce GPU, 1 GB memorie RAM, 2 GB memorie ROM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră de 5 Megapixeli și frontală de 1.3 Megapixeli, baterie de 1650 mAh, 135 gr. și 9.5 mm grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×