Limba română a fost adăugată În Google Voice Search și Google Now

Autor:  | Publicat în:  Android 2.382 ori
<b>Limba română a fost adăugată În Google Voice Search și Google Now</b>Un utilizator al forumului Mobilissimo.ro ne-a atras atenția că limba română a fost implementată în căutarea vocală a Google. Am înțeles că funcționează pe telefoanele și tabletele cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich cât și pe cele cu 4.1...

Un utilizator al forumului Mobilissimo.ro ne-a atras atenția că limba română a fost implementată în căutarea vocală a Google. Am înțeles că funcționează pe telefoanele și tabletele cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich cât și pe cele cu 4.1 Jelly Bean.

Am testat pe un smartphone cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și a funcționat fără nicio problemă. M-a invitat să setez limba română la metodă implicită și surprinde prin modul de funcționare care-i bine pus la punct.

Te invită să faci căutarea via browserul instalat, se oferă o listă de opțiuni. Se poate spune că Google cu suportul pentru limba română începe încetul cu încetul să ofere o experiență neștirbită pe device-urile cu Android. Mai trebuie să ne ofere accesul la diverse servicii din Google Play, acolo ar fi o mutare de mare anvergură.

Și câteva capturi de ecran:

Limba română a fost adăugată În Google Voice Search

Limba română a fost adăugată În Google Voice Search

Limba română a fost adăugată În Google Voice Search

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×