Lansare Samsung Galaxy S IV Live de la ora 01:00 la noapte (video); Iată unde puteți urmări evenimentul!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.190 ori
<b>Lansare Samsung Galaxy S IV Live de la ora 01:00 la noapte (video); Iată unde puteți urmări evenimentul!</b>Cel mai important moment al zilei de azi și probabil al primăverii este debutul de azi al lui Samsung Galaxy S IV. Smartphone-ul va fi anunțat oficial și prezentat la New York diseară, în Times Square. La ora 01:00 vom fi conectați la intensitate...

Cel mai important moment al zilei de azi și probabil al primăverii este debutul de azi al lui Samsung Galaxy S IV. Smartphone-ul va fi anunțat oficial și prezentat la New York diseară, în Times Square. La ora 01:00 vom fi conectați la intensitate maximă la live stream-ul de aici și deja numărătoarea inversă a început de ore bune.

Discuții pe tema lui Galaxy S IV au loc pe Forumul Mobilissimo.ro, unde mai sunt postate periodic și scăpări de video hands on, fotografii cu telefonul și cu carcase. Așteptările sunt destul de mari, dar parcă s-au mai domolit de când au apărut fotografiile cu versiunea dual SIM a acestui smartphone cu ecran de 4.99 inch. Toți îl compară cu un Galaxy Note II mai mic și spera că totuși designul să fie puțin mai original.

în schimb, performanta acestui device în benchmark-uri este impresionantă, depășind orice rival. șansele sunt mari să vedem un telefon cu procesor Exynos 5 Octa, camera de 13 megapixeli (probabil cu senzor Sony), 2 GB RAM, 16/32/64 GB memorie internă, LTE, NFC, Eye Scrolling și alte bunătăți și funcții unice Samsung. Handsetul va rula Android 4.2 cu o nouă versiune de TouchWiz probabil. Sunteți gata de lansare?

Lansare Samsung Galaxy S IV Live

​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×