Samsung Galaxy S actualizat la Android 2.2 Froyo acum și În rețeaua Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.528 ori
<b>Samsung Galaxy S actualizat la Android 2.2 Froyo acum și În rețeaua Cosmote</b>Samsung Mobile România tocmai a anunțat pe contul său oficial de Facebook că și utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S în rețeaua Cosmote beneficiază acum de actualizarea la Android 2.2 Froyo. &nbsp; Aceste proces se realizează via Kies, iar...

Samsung Mobile România tocmai a anunțat pe contul său oficial de Facebook că și utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S în rețeaua Cosmote beneficiază acum de actualizarea la Android 2.2 Froyo.

Aceste proces se realizează via Kies, iar vestea este foarte bună deoarece vă anunțam cu o lună în urmă că din cauza unor întârzieri doar modelele Galaxy S comercializate de Vodafone și Orange au primit Froyo sub formă de actualizare. Ei bine a venit și rândul Cosmote și vă reamintim că acest pachet software aduce cu sine Adobe Flash Player 10.1, îmbunătățiri ale performanței sistemului, pinch to zoom în meniul Home și o tastatură virtuală mai performantă.

în plus primiți și funcția media Hub, teme noi, suport Microsoft Exchange și o nouă versiune de Gmail. Pe când și Android 2.3 Gingerbread, sau poate chiar un salt la Android 2.4 Ice Cream Sandwich?

Recenzie Samsung Galaxy S

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×