Samsung Forte Își dezvăluie natura 4G Într-o nouă imagine

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.569 ori
<b>Samsung Forte Își dezvăluie natura 4G Într-o nouă imagine</b>Dacă ieri nu ni se părea foarte impresionant telefonul 4G Samsung Forte și aveam îndoieli cu privire la suportul său pentru acest tip de conectivitate, iată că astăzi lucrurile se clarifică. și asta prin intermediul proaspăt-apărutei imagini...

Dacă ieri nu ni se părea foarte impresionant telefonul 4G Samsung Forte și aveam îndoieli cu privire la suportul său pentru acest tip de conectivitate, iată că astăzi lucrurile se clarifică. și asta prin intermediul proaspăt-apărutei imagini pe care o puteți admira imediat:

Terminalul este unul LTE 4G și nu doar un 4G, căci, după cum probabil știți deja americanii au mai nou tendința de a numi orice telefon 3.5G un 4G. Acest trend a putut fi văzut și la CES 2011, unde unii operatori din SUA au lansat modele "4G", puține dintre ele având suport pentru LTE, un tip de conectivitate cu viteză crescută, care reprezintă următorul pas după 3G.

Speculațiile afirmă că Samsung Forte este o rudă apropiată a lui Samsung Nexus S, sperăm noi fără bugurile despre care am tot auzit recent (resetarea în timpul apelurilor). Observăm că handsetul are un exterior glossy, taste de navigare plasate sub ecranul touch și știm că el rulează Android 2.2 Froyo. Zvonurile menționează și specificații precum interfața TouchWiz, un slot microSD și o cameră de 5 megapixeli, plus data de lansare 11 februarie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×