Samsung Galaxy S, cel mai bine vandut telefon din Japonia, depaseste Apple iPhone

2.052 ori
<b>Samsung Galaxy S, cel mai bine vandut telefon din Japonia, depaseste Apple iPhone</b>Samsung Galaxy S mai da o lovitura lui Apple iPhone, depasind telefonul in vanzari in Japonia, cel putin in ultima saptamana. E drept, performanta nu e atat de impresionanta, cand aflam ca se aplica pe o saptamana, dar totusi Galaxy S este cel mai bine...

Samsung Galaxy S mai da o lovitura lui Apple iPhone, depasind telefonul in vanzari in Japonia, cel putin in ultima saptamana. E drept, performanta nu e atat de impresionanta, cand aflam ca se aplica pe o saptamana, dar totusi Galaxy S este cel mai bine vandut handset din aceasta tara.

Suntem siguri si ca vanzarile terminalului vor creste odata cu lansarea lui Android 2.2 pe acest model, care va avea loc pana la finalul lunii. Varianta de iPhone cu 32GB memorie a fost pe locul 1 la vanzari in ultimele 18 saptamani in Japonia, de la debutul sau din luna iunie. Aceasta, in schimb, este prima saptamana de vanzari pentru Galaxy S, care a luat cu asalt piata nipona.

Ne asteptam ca de saptamana viitoare lucrurile sa revina la normal, iar in perioada sarbatorilor de iarna sa vedem si alte modele obtinand performante similare. Poate un Nokia N8? Poate un HTC cu WP7 la bord? Ce parere aveti?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×