Android 2.3 Gingerbread va sosi pe 11 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Android 1.779 ori
<b>Android 2.3 Gingerbread va sosi pe 11 noiembrie</b>O sursa confidentiala din cadrul Google a oferit celor de la IntoMobile informatii cu privire la data de lansare a noului Android, Gingerbread. Versiunea 2.3 ar urma sa debuteze in data de 11 noiembrie, sau cel putin SDK-ul (software development kit) sau...

O sursa confidentiala din cadrul Google a oferit celor de la IntoMobile informatii cu privire la data de lansare a noului Android, Gingerbread. Versiunea 2.3 ar urma sa debuteze in data de 11 noiembrie, sau cel putin SDK-ul (software development kit) sau o va face. In ciuda faptului ca Samsung are programat un eveniment special pentru luni, 8 noiembrie, ne vine greu sa credem ca producatorul va lansa un handset cu Gingerbread la bord.

Nexus Two iese din discutie, din cauza unor probleme hardware, iar lansarea apropiata a lui Gingerbread a fost semnalata de catre statuia "omului din turta dulce", simbolul lui Android 2.3, plasat in fata sediului Google cu cateva saptamani in urma. Intarind teoria care face referire la lansarea unei noi versiuni Android, o varianta actualizata a lui Google Maps si-a facut recent debutul in Android Market, cu modificari de design ce indica felul in care va arata Android 2.3.

In plus, site-urile care publica statistici de trafic au descoperit modele ce ruleaza Gingerbread si au trimis deja ping-uri catre anumte site-uri. Evident, aceste informatii raman la nivel de zvon, pana la momentul cel mare, al lansarii. Care credeti ca va fi functia cea mai importanta din Android 2.3?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×