Samsung Galaxy S II, acum Într-un nou teaser, gata de prezentare la MWC 2011 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.140 ori
<b>Samsung Galaxy S II, acum Într-un nou teaser, gata de prezentare la MWC 2011 (Video)</b>Samsung tocmai a postat pe site-ul Unpacked un nou teaser pentru urmașul lui Samsung Galaxy S. Denumit deocamdată Samsung Galaxy S II, terminalul va fi prezentat oficial în data de 13 februarie, cu o zi înainte de debutul lui Mobile World Congress în...

Samsung tocmai a postat pe site-ul Unpacked un nou teaser pentru urmașul lui Samsung Galaxy S. Denumit deocamdată Samsung Galaxy S II, terminalul va fi prezentat oficial în data de 13 februarie, cu o zi înainte de debutul lui Mobile World Congress în Barcelona.

Terminalul este promovat prin următorul teaser video, care pune accentul pe comunicare, socializare și împărtășirea momentelor unice cu cei dragi. Deocamdată specificațiile noului Galaxy S rămân un mister, dar zvonurile afirmă că am putea vedea un smartphone cu ecran Super AMOLED Plus, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Sub carcasa sa s-ar putea ascunde un CPU Tegra 2 dual core, conform celor de la Barron's, care au descoperit o comandă importantă de chipuri NVIDIA pe "lista de cumpărături" a celor de la Samsung. Acum că avem cât de cât idee ce ne rezervă următorul Galaxy S, pe când și un teaser pentru Galaxy Tab 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×