Apple trece la "metal lichid", viitorul carcaselor de iPhone, MacBook și iPad (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.171 ori
<b>Apple trece la "metal lichid", viitorul carcaselor de iPhone, MacBook și iPad (Video)</b>Apple ar putea renunța în curând la aluminiu drept metalul de bază pentru produsele sale, înlocuindu-l cu "metal lichid", tehnologie în care gigantul din Cupertino a investit. Un indiciu cu privire la adoptarea acestui nou metal este și schimbarea...

Apple ar putea renunța în curând la aluminiu drept metalul de bază pentru produsele sale, înlocuindu-l cu "metal lichid", tehnologie în care gigantul din Cupertino a investit. Un indiciu cu privire la adoptarea acestui nou metal este și schimbarea de culoare a barei-meniu de pe site-ul Apple, după cum puteți vedea mai jos.

Asfel, metalul lichid fiind mai închis la culoare decât aluminiul, se explică și schimbarea de culoare. Printre avantajele noii tehnologii se numără faptul că permite trecerea undelor radio și rezistența la coroziune, șoc și uzură. în plus, materialul este ușor de adaptat unei anumite forme, odată expus temperaturilor foarte ridicate. El este folosit atat pentru crose de golf, cât și pentru diferite componente auto.

Apple folosea deja acest metal pentru micuțul accesoriu cu ajutorul căruia scoateți cartela SIM din iPhone. Puteți testa chiar acum rezistența sa, dacă sunteți posesori de iPhone și doriți să aflați ce poate materialul. Aveți și clipul de mai jos pentru edificare și sperăm că MacBook-urile să nu fie la fel de "săltărețe" precum indica proprietățile metalului lichid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×