Samsung Galaxy S II & Galaxy Note vor primi Android 4.1 Jelly Bean

1.862 ori
<b>Samsung Galaxy S II & Galaxy Note vor primi Android 4.1 Jelly Bean</b>A existat o informație la nivel de zvon că Samsung Galaxy S II nu ar primi Android 4.1. Normal că s-au stârnit numeroase reacții. Samsung nu a ieșit să le infirme, au declarat doar că se lucrează intens și vor anunța o listă oficială. &nbsp;...

A existat o informație la nivel de zvon că Samsung Galaxy S II nu ar primi Android 4.1. Normal că s-au stârnit numeroase reacții. Samsung nu a ieșit să le infirme, au declarat doar că se lucrează intens și vor anunța o listă oficială.

Un blog cunoscut pentru relațiile sale în cadrul Samsung ne asigură că s-a testat 4.1 Jelly Bean pe Galaxy S II. Rezultatele au fost pozitive și 4.1 Jelly Bean ar urma să sosească via softul Kies în septembrie - octombrie. Mai aveți ceva de așteptat dacă dețineți un SGS II și dacă te gândești că 4.1 Jelly Bean a sosit pe Galaxy Nexus de la mijlocul lui iulie 2012, cu excepția modelelor Nexus de Vodafone care în continuare se mulțumesc cu 4.0.4 Ice Cream Sandwich - oficial.

Samsung Galaxy Note va primi Android 4.1, o altă veste bună.

Până acum avem cel puțin trei smartphone-uri cu 4.1 de la Samsung:

1. Samsung Galaxy S III;
2. Samsung Galaxy S II;
3. Samsung Galaxy Note.

Presupun că Galaxy S III va fi primul, va urma Galaxy S II și Note mai târziu. Mă aștepta ca Samsung și Google să colaboreze mai bine. îmi amintesc că la Google I/O s-a spus că un PDK cu Jelly Bean 4.1 a fost dat producătorilor de top cu câteva luni înainte de anunțul oficial și tot trebuie să aștepți ca posesor de S III / S II / Note încă 3 - 4 - 5 luni până la portarea propriu-zisă. Sper ca pe viitor acest interval de timp să se reducă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×