Samsung Galaxy S II & Galaxy Note vor primi Android 4.1 Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.787 ori
<b>Samsung Galaxy S II & Galaxy Note vor primi Android 4.1 Jelly Bean</b>A existat o informație la nivel de zvon că Samsung Galaxy S II nu ar primi Android 4.1. Normal că s-au stârnit numeroase reacții. Samsung nu a ieșit să le infirme, au declarat doar că se lucrează intens și vor anunța o listă oficială. &nbsp;...

A existat o informație la nivel de zvon că Samsung Galaxy S II nu ar primi Android 4.1. Normal că s-au stârnit numeroase reacții. Samsung nu a ieșit să le infirme, au declarat doar că se lucrează intens și vor anunța o listă oficială.

Un blog cunoscut pentru relațiile sale în cadrul Samsung ne asigură că s-a testat 4.1 Jelly Bean pe Galaxy S II. Rezultatele au fost pozitive și 4.1 Jelly Bean ar urma să sosească via softul Kies în septembrie - octombrie. Mai aveți ceva de așteptat dacă dețineți un SGS II și dacă te gândești că 4.1 Jelly Bean a sosit pe Galaxy Nexus de la mijlocul lui iulie 2012, cu excepția modelelor Nexus de Vodafone care în continuare se mulțumesc cu 4.0.4 Ice Cream Sandwich - oficial.

Samsung Galaxy Note va primi Android 4.1, o altă veste bună.

Până acum avem cel puțin trei smartphone-uri cu 4.1 de la Samsung:

1. Samsung Galaxy S III;
2. Samsung Galaxy S II;
3. Samsung Galaxy Note.

Presupun că Galaxy S III va fi primul, va urma Galaxy S II și Note mai târziu. Mă aștepta ca Samsung și Google să colaboreze mai bine. îmi amintesc că la Google I/O s-a spus că un PDK cu Jelly Bean 4.1 a fost dat producătorilor de top cu câteva luni înainte de anunțul oficial și tot trebuie să aștepți ca posesor de S III / S II / Note încă 3 - 4 - 5 luni până la portarea propriu-zisă. Sper ca pe viitor acest interval de timp să se reducă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×