Samsung Galaxy S II Întrece iPhone 4 la numărul de precomenzi inițiale!

2.215 ori
<b>Samsung Galaxy S II Întrece iPhone 4 la numărul de precomenzi inițiale!</b>Putem spune că iPhone 4 și-a găsit în sfârșit nașul, prin intermediul terminalului Samsung Galaxy S II, care a înregistrat un număr de precomenzi inițiale mai mare decât cele ale rivalului de la Apple. &nbsp; Rețineți că este vorba de...

Putem spune că iPhone 4 și-a găsit în sfârșit nașul, prin intermediul terminalului Samsung Galaxy S II, care a înregistrat un număr de precomenzi inițiale mai mare decât cele ale rivalului de la Apple.

Rețineți că este vorba de precomenzi locale, în țara de baștină a celor de la Samsung, Coreea de Sud. Astfel, în 2010 iPhone 4 a înregistrat 110.000 precomenzi, în vreme ce în acest an Samsung Galaxy S II a primit 200.000 de precomenzi prin cei 3 mari operatori locali. Trebuie totuși remarcat că iPhone 4 a debutat printr-un singur operator, care i-ar fi putut împiedica expansiunea în Coreea de Sud.

Comenzile lui Galaxy S II rămân totuși impresionante, iar Samsung afirmă că dorește să vândă 10 milioane de unități ale acestui smartphone până la finalul anului. Același număr de unități s-a vândut și în cazul primului Galaxy S, o performanță demnă de invidiat, dar incomparabilă cu cele 18.65 milioane de iPhone-uri vândute doar în iarna anului trecut.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×