Samsung Galaxy S II Întrece iPhone 4 la numărul de precomenzi inițiale!

2.231 ori
<b>Samsung Galaxy S II Întrece iPhone 4 la numărul de precomenzi inițiale!</b>Putem spune că iPhone 4 și-a găsit în sfârșit nașul, prin intermediul terminalului Samsung Galaxy S II, care a înregistrat un număr de precomenzi inițiale mai mare decât cele ale rivalului de la Apple. &nbsp; Rețineți că este vorba de...

Putem spune că iPhone 4 și-a găsit în sfârșit nașul, prin intermediul terminalului Samsung Galaxy S II, care a înregistrat un număr de precomenzi inițiale mai mare decât cele ale rivalului de la Apple.

Rețineți că este vorba de precomenzi locale, în țara de baștină a celor de la Samsung, Coreea de Sud. Astfel, în 2010 iPhone 4 a înregistrat 110.000 precomenzi, în vreme ce în acest an Samsung Galaxy S II a primit 200.000 de precomenzi prin cei 3 mari operatori locali. Trebuie totuși remarcat că iPhone 4 a debutat printr-un singur operator, care i-ar fi putut împiedica expansiunea în Coreea de Sud.

Comenzile lui Galaxy S II rămân totuși impresionante, iar Samsung afirmă că dorește să vândă 10 milioane de unități ale acestui smartphone până la finalul anului. Același număr de unități s-a vândut și în cazul primului Galaxy S, o performanță demnă de invidiat, dar incomparabilă cu cele 18.65 milioane de iPhone-uri vândute doar în iarna anului trecut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×