HTC Pyramid, În primele imagini reale; ne apropiem de lansare?

2.549 ori
<b>HTC Pyramid, În primele imagini reale; ne apropiem de lansare?</b>HTC Pyramid se numără printre modelele misterioase care și-au făcut recent apariția pe we sub formă de imagini și care ar putea debuta în această săptămână în cadrul showului CTIA 2011. Iată că după câteva imagini care nu ne garantau că...

HTC Pyramid se numără printre modelele misterioase care și-au făcut recent apariția pe we sub formă de imagini și care ar putea debuta în această săptămână în cadrul showului CTIA 2011. Iată că după câteva imagini care nu ne garantau că handsetul este real, a apărut și o fotografie a acestui smartphone.

Terminalul apare lângă modelul HTC Desire HD, pentru a ne face o idee mai clară asupra dimensiunilor sale. Observați cât de bine se integrează camera în acest handset, care vine cu bliț dual LED și un difuzor plasat discret în partea din spate. încă nu e clar ce operatori vor oferi acest telefon, dar CTIA ne va lămuri, atât asupra acestui aspect, cât și în legătură cu specificațiile lui Pyramid.

HTC Pyramid

Din câte știm până acum, acesta este un model dual core, cu procesor de 1.2 GHz, un display de 4.3 inch (Super LCD) și o cameră de 8 megapixeli. în plus, HTC Pyramid include 768 MB RAM și se prespune că va sosi pe piața americană în luna mai. Mai multe detalii aflăm mâine la CTIA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×