Samsung Galaxy S II Plus și o primă imagine, date tehnice (neoficiale)

1.836 ori
<b>Samsung Galaxy S II Plus și o primă imagine, date tehnice (neoficiale)</b>Un operator de telefonie din Chile a pus pe web o imagine cu ceea ce pare a fi Galaxy S II Plus. Există oarecare similtudini între versiunea T-Mobile a lui Galaxy S II denumită și T989. Să vedem ce specificații îi sunt atribuite lui S II Plus, la...

Un operator de telefonie din Chile a pus pe web o imagine cu ceea ce pare a fi Galaxy S II Plus. Există oarecare similtudini între versiunea T-Mobile a lui Galaxy S II denumită și T989. Să vedem ce specificații îi sunt atribuite lui S II Plus, la nivel neoficial:

  • display de 4.52 inch cu rezoluție 800x480 pixeli de tip Super AMOLED Plus;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • cameră de 8 Megapixeli.

Sunt bloguri care spun că ar fi o variantă a Samsung Galaxy S II de la T-Mobile pentru piața internațională. Nu văd logica unui display de 4.52 inch cu rezoluție 480x800 pixeli cu tehnologie Super AMOLED Plus, un panel de care nu am mai auzit la Samsung până acum decât în varianta de 4.3 inch la diagonala display-ului.

Să așteptăm și să vedem informațiile oficiale. Ca design prin formele rotunjite îmi amintește de Samsung Galaxy S III și nu de SGS II prezentat în 2011.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×