HTC J prezentat și În Taiwan după debutul În Japonia și alte piețe sunt luate În seamă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.117 ori
<b>HTC J prezentat și În Taiwan după debutul În Japonia și alte piețe sunt luate În seamă</b>HTC J a fost prezentat oficial în aprilie, era gândit doar pentru piața japoneză. A uimit mișcarea HTC de a-l aduce și în Taiwan și se spune că alte piețe sunt luate în seamă spre a face debutul acestui smartphone. &nbsp; HTC J ca hardware...

HTC J a fost prezentat oficial în aprilie, era gândit doar pentru piața japoneză. A uimit mișcarea HTC de a-l aduce și în Taiwan și se spune că alte piețe sunt luate în seamă spre a face debutul acestui smartphone.

HTC J ca hardware amintește de HTC One S: displau de 4.3 inch cu rezoluție qHD, procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, cameră principală de 8 Megapixeli, Beats Audio, Sense UI 4.0. Diferența față de HTC One S ar fi dată de design, ceva mai gros. în Taiwan urmează a debuta în trei variante de culoare ca și Japonia.

Compania taiwaneză nu a mai prezentat telefoane pe bandă rulantă ca în 2009, 2010, 2011. S-au limitat ca pe plan internațional să promoveze seria One cu S, V și X. Rezultatele pozitive se lasă așteptate, dar pe terme lung zic că aceasta este abordarea corectă. HTC a pierdut lupta pentru poziția în top 3 mondial, dar măcar să revină pe un trend ascendent.

Apropo, la HTC J nu-i nimic oficial ci doar o informație venită de la un site de e-commerce chinezesc - e-price.com. Vă ținem la curent cu alte detalii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×