HTC J prezentat și În Taiwan după debutul În Japonia și alte piețe sunt luate În seamă

1.141 ori
<b>HTC J prezentat și În Taiwan după debutul În Japonia și alte piețe sunt luate În seamă</b>HTC J a fost prezentat oficial în aprilie, era gândit doar pentru piața japoneză. A uimit mișcarea HTC de a-l aduce și în Taiwan și se spune că alte piețe sunt luate în seamă spre a face debutul acestui smartphone. &nbsp; HTC J ca hardware...

HTC J a fost prezentat oficial în aprilie, era gândit doar pentru piața japoneză. A uimit mișcarea HTC de a-l aduce și în Taiwan și se spune că alte piețe sunt luate în seamă spre a face debutul acestui smartphone.

HTC J ca hardware amintește de HTC One S: displau de 4.3 inch cu rezoluție qHD, procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, cameră principală de 8 Megapixeli, Beats Audio, Sense UI 4.0. Diferența față de HTC One S ar fi dată de design, ceva mai gros. în Taiwan urmează a debuta în trei variante de culoare ca și Japonia.

Compania taiwaneză nu a mai prezentat telefoane pe bandă rulantă ca în 2009, 2010, 2011. S-au limitat ca pe plan internațional să promoveze seria One cu S, V și X. Rezultatele pozitive se lasă așteptate, dar pe terme lung zic că aceasta este abordarea corectă. HTC a pierdut lupta pentru poziția în top 3 mondial, dar măcar să revină pe un trend ascendent.

Apropo, la HTC J nu-i nimic oficial ci doar o informație venită de la un site de e-commerce chinezesc - e-price.com. Vă ținem la curent cu alte detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×