Telefonul Facebook HTC ChaCha redenumit ChaChaCha În Spania, pentru a evita problemele cu acest brand

3.617 ori
<b>Telefonul Facebook HTC ChaCha redenumit ChaChaCha În Spania, pentru a evita problemele cu acest brand</b>Dacă ne-a amuzat inițial faptul că există un telefon HTC numit ChaCha, iată că acest nume va fi înlocuit cu unul puțin mai ciudat și anume ChaChaCha. Vă reamintim că HTC ChaCha este unul dintre telefoanele cu buton Facebook anunțate la MWC...

Dacă ne-a amuzat inițial faptul că există un telefon HTC numit ChaCha, iată că acest nume va fi înlocuit cu unul puțin mai ciudat și anume ChaChaCha. Vă reamintim că HTC ChaCha este unul dintre telefoanele cu buton Facebook anunțate la MWC 2011. Ei bine, se pare că în Spania "chacha" este un cuvânt cu anumite conotații amuzante, astfel că HTC a decis să numească handsetul ChaChaCha.

Nu că noua denumire nu ar avea și ea semnificația ei interesantă (dansul latino american/ stilul de muzică ChaChaCha). între timp aflăm că există și un proces intentat celor de la HTC pentru utilizarea numelui ChaCha, care aparține unui website și serviciu ce poartă fix această denumire. Există chiar și o aplicație Android ChaCha de ceva vreme, astfel că duelul legal va fi interesant de urmărit.

între timp vă reamintim că telefonul ChaCha(Cha) va sosi pe piața europeană în trimestrul 2, rulând Android 2.4 și dotat cu o tastatură full QWERTY portret, plus faimosul buton dedicat Facebook. Specificațiile sale includ și un display touch HVGA de 2.6 inch, WiFi, HSDPA, GPS și o cameră de 5 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×