Samsung Galaxy S III are parte de Încă o numărătoare inversă... greșită! Să fie un puzzle?

1.320 ori
<b>Samsung Galaxy S III are parte de Încă o numărătoare inversă... greșită! Să fie un puzzle?</b>Când am aflat că Samsung Galaxy S III are încă o numărătoare inversă, similară cu cea pentru teaserul de acum o săptămână nu pot să zic că am fost impresionat, dar se întâmplă ceva ciudat aici. Intrând pe pagina oficială a Samsung Rusia...

Când am aflat că Samsung Galaxy S III are încă o numărătoare inversă, similară cu cea pentru teaserul de acum o săptămână nu pot să zic că am fost impresionat, dar se întâmplă ceva ciudat aici. Intrând pe pagina oficială a Samsung Rusia veți vedea o numărătoare inversă blocată la aceleași numere, dacă dați refresh. Să fie vorba de o greșeală sau de un puzzle?

Conform numărătorii, au mai rămas 6 zile până la marea lansare, ceea ce ar plasa sosirea lui Galaxy S III pe 5 mai și nu pe 3 mai, așa cum știm deja. Oare pregătește Samsung încă un eveniment pentru 5 mai, sau la acea dată ajunge telefonul în Rusia? Să ascundă acele cifre de fapt un puzzle și un mister? Aveți secțiunea comentarii de mai jos pentru a specula. Personal cred că e vorba de o eroare a numărătorii inverse, dar sunt deschis și la teoria conspirației.

Va reaminesc că în dată de 3 mai, la Londra Samsung își va prezenta cel mai nou smartphone și anume Galaxy S III. Până acum avem două aspecte confirmate, ambele de oficiali Samsung: numele Galaxy S III și procesorul quad core Exynos. Ambele au fost menționate de reprezentanți ai companiei în cadrul conferințelor recente prin care se anunțau profiturile și vânzările pe trimestrul 1 al lui 2012.

Pe forum despre SGS3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×