Samsung Galaxy S III are parte de o reclamă sexy, mizează pe cartea MILF!? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.199 ori
<b>Samsung Galaxy S III are parte de o reclamă sexy, mizează pe cartea MILF!? (Video)</b>Pentru cei care nu știu ce înseamnă MILF, Google is your friend. Pentru fanii Samsung reclama de mai jos probabil că e destul de haioasă, în vreme ce pentru cei Apple e probabil trivială, cunoscut fiind trendul de reclame Apple bazate pe familie,...

Pentru cei care nu știu ce înseamnă MILF, Google is your friend. Pentru fanii Samsung reclama de mai jos probabil că e destul de haioasă, în vreme ce pentru cei Apple e probabil trivială, cunoscut fiind trendul de reclame Apple bazate pe familie, pace și liniște.

în fine, după ce Samsung a numit fanii Apple oi și după ce am aflat că "nu e nevoie de un geniu să...", acum vedem că o nevastă sexy poate găsi o nouă utilizare pentru Galaxy S III, un soi de sextape, dacă vreți. E drept că reclama e destul de subtilă și nu îi va face pe pudici decât să strâmbe din nas, în cel mai rău caz. Sincer să fiu, nu mi se pare o reclamă rea, mai ales că intră într-o zonă destul de realistă. Există pe această planetă de 7 miliarde de oameni și persoane care filmează scene senzuale cu smartphone-ul, să fim serioși.

și cum Samsung a prins nișa, văzând că alți producători de telefoane nu fac referire și la acest lucru, bravo lor pentru curaj! Spre exemplu reclama la Nexus 7 cu acel părinte și copilul care merg în pădure mă lasă rece, dar căutați pe web reclama la Nokia N900 pentru a vedea arta adevărată. Reclama aceasta Samsung e undeva între urmatoarele doua categorisiri, deasupra nivelului "penibil" și cu două clase sub "genial". Voi ce ați vrea de la o reclamă de smartphone? Ce altă tema îndrăzneață ar putea fi abordată?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×