Samsung Galaxy S III Își va păstra butonul Home, va avea o interfață pe 5 coloane ca Galaxy Note

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.756 ori
<b>Samsung Galaxy S III Își va păstra butonul Home, va avea o interfață pe 5 coloane ca Galaxy Note</b>Publicația coreeană Digital Daily are informații proaspete despre Samsung Galaxy S III, dar nu vă așteptați la cine știe ce specificații sau o dată de lansare, eventual preț. Este vorba despre un aspect de design și unul legat de interfață....

Publicația coreeană Digital Daily are informații proaspete despre Samsung Galaxy S III, dar nu vă așteptați la cine știe ce specificații sau o dată de lansare, eventual preț. Este vorba despre un aspect de design și unul legat de interfață. Se pare că noul terminal își va păstra butonul Home, în ciuda faptului că ne așteptam să vedem butoane capacitive pe acest device și nu unul fizic.

Samsung pare a avea mare încredere în acest produs, deoarece a comandat 10 milioane de unități deja la partenerii săi și sunt sigur că vor avea vânzări mari. Revenind la Digital Daily, ei afirmă că Samsung ar fi decis în ultimul moment să păstreze butonul fizic Home pe S III și au luat și hotărârea de a se baza pe pe o interfață cu 5 coloane ca și cea de pe Galaxy Note. Asta spre deosebire de UI-ul cu 4 coloane de pe Galaxy Nexus și alte modele Android de ultimă oră. Se pare că problema butonului Home a fost intens dezbătută la cel mai înalt nivel al Samsung, iar unii designeri doreau un look în genul lui Galaxy Nexus, complet fără butoane, în vreme ce alții au susținut ideea unui format cu un singur buton fizic mare Home, ca Galaxy Note.

în ultimul moment înainte de intrarea în producție a câștigat varianta cu buton Home și daca ar fi să fiu răutăcios aș putea spune că Samsung va renunța la un astfel de buton atunci când și Apple o va face pe iPhone. Avem și o veste bună: Galaxy S III este acum în faza de testare la diferiți operatori, deci sunt sigur că vor mai exista scăpări, poate și unele video.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×