Samsung Galaxy S III disponibil la nivel internațional de azi! 28 de țări Îl primesc cu brațele deschise!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.078 ori
<b>Samsung Galaxy S III disponibil la nivel internațional de azi! 28 de țări Îl primesc cu brațele deschise!</b>După cum aflați la începutul acestei luni, când v-am prezentat prin live blogging debutul lui Samsung Galaxy S III de la Londra, telefonul a ajuns în magazine pe 29 mai, adică astăzi. Aceasta este cea mai amplă lansare de produs din istoria...

După cum aflați la începutul acestei luni, când v-am prezentat prin live blogging debutul lui Samsung Galaxy S III de la Londra, telefonul a ajuns în magazine pe 29 mai, adică astăzi. Aceasta este cea mai amplă lansare de produs din istoria Samsung, cu debutul simultan în 28 de tari pentru flagship-ul Galaxy S III.

Samsung are planuri și mai mari de atât, intenționând să ofere terminalul în 145 de țări, prin 296 de operatori până la finalul lunii iulie. Deja s-au înregistrat precomenzi importante până azi, ajungându-se la 9 milioane de unități în doar două saptamani, un număr care va trebui să ingrijoreze până și pe Apple. în plus, astăzi la Londra există deja cozi în fața magazinelor Vodafone, un pic amuzant mai ales că Samsung ironiza în reclamele sale "oile" care stau la coadă pentru produse Apple.

Lansarea acestui telefon a fost sărbătorită cu un tur global de o lună, cu evenimente de prezentare pentru Galaxy S III în Australia, India, China, SUA, Japonia, Coreea și multe alte țări. Vă reamintesc că vorbim aici despre urmașul lui Samsung Galaxy S II, numit de cititorii Mobilissimo.ro "Telefonul anului 2011". Galaxy S III aduce un ecran 720p Super AMOLED de 4.8 inch, conectivitate HSDPA de 21 Mbps, Android 4.0, un CPU quad core Exynos de 1.4 GHz și o cameră de 8 megapixeli. Noi îl așteptam în teste cu brațele deschise și speram să îl primim cât mai rapid!

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×