Samsung Galaxy S III dual SIM devine real În China; Iată modelul i939D!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.631 ori
<b>Samsung Galaxy S III dual SIM devine real În China; Iată modelul i939D!</b>Puteți conta pe China să transforme orice smartphone hit într-o variantă dual SIM a terminalului inițial. în China am văzut HTC-uri de top cu două sloturi SIM, plus modele Acer, Huawei și ZTE de acest gen. Ei bine, acum îl vedem și pe unul...

Puteți conta pe China să transforme orice smartphone hit într-o variantă dual SIM a terminalului inițial. în China am văzut HTC-uri de top cu două sloturi SIM, plus modele Acer, Huawei și ZTE de acest gen. Ei bine, acum îl vedem și pe unul dintre cele mai bine vândute telefoane din lume în 2012, Galaxy S III în versiune dual SIM cu nume de cod i939D.

Se pare că și Samsung Galaxy Note II va primi o versiune dual SIM în China, nu doar Galaxy S III. în ce privește suportul acești tehnologii, Galaxy S III oferă compatibilitate cu o cartelă SIM GSM și una CDMA, utilizabila prin China Telecom. Samsung Galaxy S III i939D arata exact ca versiunea standard a telefonului, cea neagră mai bine zis și rulează Android 4.1.1 Jelly Bean. Dotările sale includ un display Super AMOLED HD de 4.8 inch, procesor quad core Exynos 4412 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate.

Samsung Galaxy S III i939D ar trebui să ajungă în magazinele din China în decembrie, la un preț neanunțat încă. șansele sunt foarte mari să nu vedem vreodată în Europe un S III sau Note II dual SIM, deci ne mulțumim fie cu HTC-uri, fie cu Galaxy S Duos S7562.

Samsung Galaxy S III dual SIM

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×