Samsung Galaxy S III În varianta Snapdragon S4?! Un misterios telefon Samsung cu acest CPU apare În benchmarkuri

1.154 ori
<b>Samsung Galaxy S III În varianta Snapdragon S4?! Un misterios telefon Samsung cu acest CPU apare În benchmarkuri</b>Se zvonea de ceva vreme că vom vedea o variantă de Samsung Galaxy S III cu procesor dual core Snapdragon S4, ca de obicei pentru același motiv: procesoarele quad core de pe piața au probleme de compatibilitate cu standardele LTE din SUA. Acum a...

Se zvonea de ceva vreme că vom vedea o variantă de Samsung Galaxy S III cu procesor dual core Snapdragon S4, ca de obicei pentru același motiv: procesoarele quad core de pe piața au probleme de compatibilitate cu standardele LTE din SUA. Acum a apărut în benchmark-uri un misterios telefon Samsung cu acest CPU Snapdragon și nu putem decât să ne întrebăm dacă e o versiune locală de Galaxy S III, sau ni se pregătește ceva.

Ar fi interesant să vedem corespondentul lui HTC One S lansat de Samsung, deoarece rivalul lui One X e deja gata de debut în magazine. în ce privește modelul menționat mai sus, acesta a fost descoperit în NenaMark2 și este cunoscut sub numele de cod Samsung SCH-i535 și se pare că e destinat operatorului Verizon. Având în vedere că lui Galaxy Nexus în varianta Verizon i se spune și SCH-i515, ar avea sens ca acesta să fie Galaxy S III. și totuși... dacă acesta este acel mult dorit Samsung Galaxy S II Plus, vă imaginați ce vânzări uriașe ar face cu un CPU Snapdragon S4, design plăcut și preț mai mic decât Galaxy S III?

Ar avea totuși sens ca Samsung să lanseze acest telefon de abia la o lună sau două după ce Galaxy S III a debutat, pentru a nu-i canibaliza vânzările. Probabil că vor exista și posesori ai noului Galaxy S care se vor simți frustrați să vadă un model mai ieftin și mai atractiv pe piață, dar încă o dată acestea sunt doar speculații. Voi ați cumpăra un Galaxy S II Plus cu un CPU S4?

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×