Samsung Galaxy S III Într-o nouă imagine de presă... cel mai probabil un fals!

1.382 ori
<b>Samsung Galaxy S III Într-o nouă imagine de presă... cel mai probabil un fals!</b>Nu mai e loc de păcăleli sau zvonuri mincinoase în această perioadă, astfel că orice imagine cu un presupus Samsung Galaxy S III este analizată cu mare atenție acum, după câteva scăpări care s-au dovedit false în ultimele luni. Ce vedeți mai...

Nu mai e loc de păcăleli sau zvonuri mincinoase în această perioadă, astfel că orice imagine cu un presupus Samsung Galaxy S III este analizată cu mare atenție acum, după câteva scăpări care s-au dovedit false în ultimele luni. Ce vedeți mai jos se presupune că ar fi o "imagine de presă", deși cei de la Phone Arena o văd drept o editare în Photoshop.

E foarte probabil ca acesta să fie un fals, dar hai să vedem ce avem aici. Observați că terminalul este mai lung decât de obicei, semn că respectă zvonul recent apărut conform căruia următorul Galaxy S ar avea un display de 4.8 inch. Handsetul vine cu Android 4.0 ICS și cu butoane capacitive în partea inferioară, deci fără butoane fizice, urmând trendul recent al terminalelor Android. E foarte posibil ca Galaxy S III să arate ca acest model, dar asta nu face imaginea mai reală sau oficială.

Vă reamintesc că ultima serie de zvonuri cu privire la următorul flagship Samsung indica prezența unui ecran 720p de 4.8 inch, a unui procesor quad core Exynos, camera de 12 megapixeli și carcasa din ceramică (spate). Pentru cei care caută în imagini indicii cu privire la faptul că avem de-a face cu un fals, observați mărimile și formele diferite ale widgeturilor, iluminarea prost realizată și spațierea ciudată între iconuri.

Samsung Galaxy S III Într-o nouă imagine de presă... cel mai probabil un fals!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×